Qui som

Ted empresa: una petita història

Transitaris en duanes

quisom

Ens constituïm en societat en 1994 però iniciem la nostra activitat el juliol de 1996 amb motiu de l’acord d’unió duanera subscrit entre la Comunitat Europea i el Principat d’Andorra.
L’acord d’unió duanera va suposar que tots els serveis duaners del Principat s’haguessin de reestructurar, engrandir i desenvolupar, havent-ne d’adoptar nous instruments legislatius i reglamentaris dins del marc del Codi de Duana Andorrà.
En l’àmbit d’aquestes disposicions comunitàries, TED desenvolupa la seva activitat comercial fonamentada en dos objectius primordials: oferir un servei professional que cobreixi totes les necessitats del mercat i garantir un servei de qualitat.
 quisom2Al llarg d’aquests anys d’experiència hem volgut anar més enllà del nostre compromís. Avui, disposem d’una estructura sòlida i d’un equip humà altament qualificat que, juntament amb els nostres col·laboradors, ens permeten donar un servei molt més global, situant-nos al capdavant del sector Andorrà i en un lloc de privilegi per afrontar el futur.
GAUDIR DE LA SEVA CONFIANÇA ENS OBLIGA A MILLORAR CADA DIA.
Moltes gràcies en nom de tot l’equip de TED