Avís Legal

1. La societat TED, SL (en endavant TeD) a través de la seva pàgina Web facilita informació d’interès general a tots els usuaris que s’hi connectin i en particular a tots els operadors, siguin importadors, exportadors, destinataris o transportistes que efectuïn operacions duaneres d’intercanvis de mercaderies amb el Principat d’Andorra.

2. TeD mantindrà l’actualització del contingut de la seva pàgina en uns terminis de temps raonables.

3. TeD no es responsabilitza del contingut ni de l’ús de les pàgines que te enllaçades.

4. La informació proporcionada a la pàgina Web te caràcter merament orientatiu i en cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, els quals es troben subjectes a la normativa oficial.

5. La utilització no autoritzada del contingut de la pàgina Web, així com els perjudicis que pogueren ocasionar-ne en els drets de la propietat intel·lectual i industrial, podrà originar, per part de TeD, l’inici d’accions legals.

6. El tractament de les dades de caràcter personal que es puguin recollir a través de la pàgina Web, estarà subjecte a les disposicions de la Lleiandorrana de protecció de dades de caràcter personal, comprometent a Ted el compliment estricte d’aquesta legislació.

7. La informació, el material, el contingut o les observacions quel’usuari faciliti a TeD per a la publicació a la seva pàgina Web seran considerades no confidencials.

8. TeD es reserva el dret de modificar, desenvolupar i actualitzar en qualsevol moment, i sense previ avís, les condicions d’ús de la seva pàgina Web.

9. Totes les controvèrsies o reclamacions sorgides de la interpretació o execució del present Avís es regirà per la legislació andorrana i se sotmetran a la jurisdicció dels tribunals del Principat d’Andorra.

Política de Privacitat

Política de protecció de dades

TED, S.L., es compromet al compliment de la legislació vigent en matèria de tractament de dades de conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals (BOPA 0316) del 21/01/2004.

De conformitat amb la Llei, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part del fitxer de l’àrea de clients, gestionat pel servei d’atenció al client de TED, S.L. la finalitat única i exclusiva és la de servir d’identificació per a l’accés a la base de dades personal que l’interessa’t hagi adscrit a la pàgina web de TED, S.L., garantint la seva privacitat amb les excepcions previstes per la Llei.

Així mateix, s’informa a la persona interessada que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició a través de l’adreça de correu atencioalclient@ted.ad o en la nostra oficina de Logística de Sant Julià de Lòria AD600.

S’informa als Usuaris de d’utilització de cookies per a obtenir informació y realitzar anàlisi estadístics de l’ús de la nostra pàgina web. Las cookies que s’utilitzen son anònimes y no es refereixen a les dades personals de l’usuari ni es poden accedir a través de les mateixes a dades de l’usuari, quina identitat no es pot identificar.

Obre el xat
Podem ajudar ?
Hola, podem ajudar ?